Kundeomtaler

Dette sier noen av kundene om oss

Våre tjenester er tuftet på Gravstell Tromsøs verdier i møte med kunder og deres kjæres gravsted. Vi setter vår ære i å behandle gravstedet med  kvalitet, respekt og verdighet.

Nedenfor kan du lese noen historier om hva kundene sier om oss.

Vi gikk til stadighet rundt med dårlig samvittighet over at vi ikke kom oss på gravlunden ofte nok for å få stelt grava, så da facebooksida til Gravstell Tromsø dukka opp på nyhetsfeeden var vi raske om å sjekke hva dette innebar.


Vi er veldig fornøyd med hvordan gravstellet har blitt utført, både i forhold til valg av blomster og farger. Det at vi får tilsendt sms med oppdatering og bilder hver gang det har vært utført stell på grava setter vi også umåtelig stor pris på, og det er veldig greit å kunne dele videre med de familiemedlemmene som ikke bor i Tromsøområdet. Vi synes også det er utrolig godt å vite at grava alltid er velstelt, selv om vi ikke har mulighet til å dra dit selv så ofte.Elin og Valter Johansen, TromsøJeg valgte Gravstell Tromsø fordi jeg bor ganske mange mil unna gravstedet. Jeg hadde ofte litt dårlig samvittighet fordi jeg følte at jeg ikke var der ofte nok, for å se om plantene hadde det bra.


Min erfaring med Gravstell Tromsø har bare vært positive. Det føles trygt og godt å vite at graven til mine kjære er veldig pent plantet, og godt stelt gjennom sesongen. Det er en glede å besøke gravstedet.


Gjennom sesongen får jeg mange flotte bilder av graven fra Gravstell Tromsø, noe jeg setter veldig stor pris på.


Annie Aune, Hansnes

En liten takknemlighetshilsen for deres unike service på vedlikehold og stell av Nina`s grav. En ønsker alltid at graven til sin nærmeste skal være velstelt, ryddig og fin. Det er ikke alltid enkelt når en er mye borte pga arbeid. Derfor kontaktet eg «Gravstell Tromsø».

Fra Dere tok over ansvaret har alt vært velstelt, ordentlig og representabelt slik det bør være. Spesielt flott er at blomster skiftes ut etter årstider slik at det alltid er friske blomster/planter på grava.

Ekstra hyggelig er det med Deres tilbakemeldinger med bilder på SMS for hver gang det plantes nytt. Det gir tillit og nærhet i samarbeidet. Vi er dypt takknemlig og imponert over utførelse og service.

Lykke til videre!


Torbjørn Grimstad, Tromsø


I 2020 flyttet jeg fra Tromsø til Østfold. Da jeg ikke har nær familie igjen i min hjemby, inngikk jeg en avtale med Gravstell Tromsø om å stelle graven til mine foreldre på Elverhøy kirkegård.


Jeg er veldig godt fornøyd med det gravstellet dette firmaet bidrar med. Jeg får sms bilder flere ganger i året, og blir rørt over hvor fint det er ordnet på gravstedet.


 Gravstell Tromsø er for meg et seriøst firma som tar oppdraget på alvor. Jeg gir dem de beste anbefalinger.Harriet Elveslett Johansen, Sarpsborg